Nederlandse catering

Wilt u echte Hollandse catering op uw evenement? Kies dan voor één van onderstaande catering concepten.

Verse stroopwafels voor al uw gasten
Stroopwafels, een typisch Nederlandse lekkernij. Wij kunnen nu in een echte Oud-Hollandse kraam de heerlijkste verse stroopwafels bereiden voor al uw gasten. Doordat wij met meerdere personeelsleden en bakijzers kunnen werken kunnen wij wel meer dan 600 stroopwafels per uur maken. U kunt de stroopwafels perfect combineren met bijvoorbeeld vers schepijs of met heerlijke koffie uit onze luxe espressobar.

Hollandse snert uit onze Koek & Zopie kraam
Onze Koek & Zopie kraam hebben wij zelf ontworpen en laten bouwen. Hierdoor heeft u echt een unieke winterkraam op uw evenement. Wij bouwen de kraam op locatie op, waardoor hij op iedere locatie neergezet kan worden. U kunt onze Koek & Zopie kraam huren met veel winterse catering, zoals echte Hollandse snert. Maar ook voor poffertjes, stroopwafels en koffie is de kraam uitermate geschikt.

Verse poffertjes op locatie
Poffertjes doen het goed op ieder evenement! Dankzij onze Oud-Hollandse poffertjeskraam zult u veel bekijks hebben op uw evenement, beurs of feest. Wij kunnen met meerdere personeelsleden bakken, waardoor al uw gasten snel voorzien zijn van de lekkerste poffertjes. Al onze ingrediënten zijn vers en het beslag wordt pas op locatie klaargemaakt. Het is mogelijk om diverse toppings bij de poffertjes te nemen, zoals poedersuiker, verse roomboter maar ook diverse siropen!

De lekkerste Hollandse kazen
Laat uw gasten genieten van Hollandse kazen. Met onze Oud-Hollandse kraam creëeren wij een echte beleving op ieder evenement! Laat uw gasten genieten van de beste kwaliteit kazen. Wij kunnen ook een gehele kaasproeverij voor u organiseren. U kunt de kazen combineren met één van onze andere Hollandse concepten zoals vis of worst.

Verse haring, paling en Hollandse garnalen
Typisch Hollands zijn de haring, paling en Hollandse garnalen. Een heerlijk lekkernij op ieder evenement. Kies voor een haring met uitjes of ga voor echte Hollandse garnalen. U kunt heel eenvoudig meerdere vissoorten of andere catering concepten combineren. Wij komen met een echte Oud-Hollandse kraam, zodat de uitstraling past bij de catering die wij leveren. Daarnaast maken wij alleen maar gebruik van verse en hoge kwaliteit ingrediënten.

Koffie & koek voor iedereen
Serveer uw gasten heerlijke verse koffie, gemaakt door onze professionele barista. Onze barista kan heerlijke koffie specialiteiten zoals espresso's, cappucino's en latte's voor u maken. Combineer de koffie met heerlijke verse stroopwafels. Wij kunnen de espressobar in een compleet Hollandse stijl leveren. Leuk voor bruiloften, bedrijfsfeesten of themafeesten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte op te vragen voor echte Nederlandse catering op uw evenement.

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl