Italiaanse catering

Ervaar de echte Italiaanse catering op uw evenement met onze Italiaanse catering concepten.

Kaasproeverij op locatie
Creëer een echte Italiaanse sfeer en huur onze kaasproeverij in op uw event. Dankzij onze unieke kramen en de bijzondere Italiaanse kazen wordt het kaas proeven een echte beleving. U kunt de kaasproeverij perfect combineren met één van onze andere concepten. Wat dacht u van heerlijke kazen gecombineerd met de lekkerste wijnen?

Ijskar met vers Italiaans schepijs
Ideaal voor zomerse feesten, onze Italiaanse ijskar. Wij leveren echte authentieke ijskarren in alle denkbare kleuren! U heeft keuze uit een groot assortiment van verschillende smaken ijs, denk aan pistache, citroen en malaga. Daarnaast kunt u de ijskarren ook laten personaliseren met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf erop! Onze Italiaanse ijskarren zijn perfect voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere evenementen!

Heerlijke Italiaanse worst
De heerlijkste Italiaanse vleeswaren kunt u nu bij ons proeven. Wij serveren uw gasten de mooiste pancetta, lekkerste prosciutto en kruidigste chorizo. Al onze ingrediënten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. Combineer de vleeswaren met bijvoorbeeld bijzondere Italiaanse kazen. Wij komen met een unieke kraam inclusief personeel op uw evenement en geven uw gasten een kijkje in de Italiaanse keuken.

Unieke Italiaanse wijnen
Wilt u uw gasten de beste Italiaanse wijnen serveren? Of wilt u een professionele wijnproeverij organiseren? Wij leveren de beste en meest unieke wijnsoorten uit Italië. U kunt een volledige Italiaanse bar bij ons huren, inclusief professioneel personeel. Creëer de echte Italiaanse sfeer en combineer onze wijnen met de Italiaanse kazen en vleeswaren.

Italiaanse espressobar met professionele barista
Serveer uw gasten echte Italiaanse koffie uit onze professionele espressobar. Doordat wij een professionele barista in dienst hebben kunnen wij uw gasten voorzien van de heerlijkste cappucino's, mooiste latte's en beste espresso's. Combineer de Italiaanse espressobar met een Italiaanse ijskar met vers ijs en laat uw gasten genieten van de heerlijke Italiaanse catering.

Klik hier om direct een vrijblijvende offerte op te vragen voor echte Italiaanse catering op uw evenement.

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl