Amerikaanse catering

Onderstaande concepten zijn typische Amerikaanse concepten.

Een echte Amerikaanse popcornmachine
Kies voor een popcornmachine met een echte Amerikaanse uitstraling. Wij leveren alle ingrediënten bij de popcornmachine, en u hebt de keuze tussen zoet en zout. Ook voor grotere evenementen kunt u onze popcornmachine eenvoudig huren. Wij kunnen met meerdere machines en met personeelsleden op uw locatie verse popcorn voor al uw gasten verzorgen.

Suikerspinnen in iedere mogelijke kleur
Ook suikerspinnen doen het altijd goed op ieder evenement. Heeft uw evenement een bepaald thema? Pas dan de kleur van de suikerspinnen aan! U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment verschillende kleuren en smaken suikerspinnen! Erg leuk voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Hamburgerkraam met echte Amerikaanse hamburgers
Ga voor de echte Amerikaanse uitstraling op uw evenement en kies voor onze hamburgerkraam. Wij leveren de hamburgerkraam inclusief personeel en alle verse ingrediënten. Onze hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees, verse groenten en een aantal geheime kruiden en specerijen. De hamburgerkraam wordt op locatie opgebouwd, waardoor hij geschikt is voor iedere locatie.

Onbeperkt snacken met onze frietkar
Laat al uw gasten onbeperkt friet en snacks eten, huur onze frietkar op uw evenement. De frietkar is geschikt voor ieder evenement. Doordat wij met meerdere personeelsleden in de kar kunnen werken, zijn al uw gasten snel voorzien van heerlijke verse friet en lekkere snacks.

Klik hier om direct een vrijblijvende offerte op te vragen voor echte Amerikaanse catering op uw evenement.

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl