Partyverhuur, alles wat u nodig heeft voor uw feest!

Exceptional2 verhuurt naast alle unieke concepten, ook een breed assortiment aan producten om uw feest of evenement tot een succes te maken! Een overzicht:

Barbecue:
Altijd een geslaagd feestje met onze barbecues! Wij leveren gasbarbecues van zeer goede kwaliteit. Naast de barbecues hebben wij ook vele extra's voor bij de barbecues, zoals een au bain marie of een chafing dish. Naast deze extra's verhuren we ook buffettafels en buffetlakens zodat u een mooie uitgifte plek heeft. De barbecues worden altijd geleverd met een volle gasfles, zodat de barbecue ook bij grote groepen lang warm blijft.

Biertap en bar:
Een lekker vers getapt biertje op uw feest is natuurlijk nooit te versmaden! Daarom leveren wij een complete biertap voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook een bar, indien gewenst met barkrukken. De bar is voorzien van koelkasten zodat u ook andere consumpties koud kunt serveren.

Gourmetstellen:
Bent u van plan om met uw hele familie lekker te eten? Wij leveren heerlijke gourmetschotels en gourmetstellen! Ook voor sauzen en salades kunt u bij ons terecht.

Partytenten en heaters:
Wij verhuren partytenten van zeer goede kwaliteit in alle denkbare formaten. Het is ook mogelijk om verschillende partytenten aan elkaar te koppelen.

Terrasheaters:
Ook op de koude dagen kan uw feest gewoon buiten of in een tent gevierd worden. Wij bieden terrasheaters, elektrische heaters en verwarming met gaskanon!

Rode loper:
Bent u op zoek naar net dat beetje extra's voor op uw feest of evenement? Huur dan een echte rode loper bij ons. U kunt de rode loper inclusief afzetpalen en koorden huren. Dit maakt uw event helemaal compleet!

Serviesgoed en glaswerk:
Geen zin in al die rommel of afwas? Wij verhuren ook serviesgoed en glaswerk. Borden en bestek, maar ook bier-, wijn- en frisglazen, voor een goed georganiseerd feest! En een hele fijne bijkomstigheid, wij nemen het vieze serviesgoed en de vieze glazen weer mee!

Springkussens:
Veel kinderen op uw feest of evenement? Van een springkussen wordt elk kind enthousiast! Wij leveren de springkussens door heel Nederland en zorgen er ook voor dat deze op de locatie opgezet wordt.

Tafels, statafels en stoelen:
Bent u van plan om een groot feest te geven? Dan heeft u vast te weinig stoelen en tafels om iedereen te voorzien van een plek. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Naast tafels en stoelen verhuren wij ook statafels.

Wilt u meer informatie over een van deze producten? Of zoekt u iets anders? Klik hier om contact met ons op te nemen!

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl