Luxe fruitbar met vers fruit huren

Wilt u uw gasten iets gezonds maar toch ook lekker serveren? Kies dan voor onze luxe fruitbar, de perfecte mix van gezond en lekker! De fruitbar is een mobiele bar waardoor hij eenvoudig te verrijden is. Hierdoor kan de fruitbar op iedere mogelijke locatie neergezet worden!

 

Onze fruitbar is geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen. Wij leveren de fruitbar met verschillende soorten vers fruit. Daarnaast zal ons personeel het fruit op een professionele manier serveren aan uw gasten. Hierdoor kunt u zelf onbezorgd genieten van uw evenement. Ons personeel is zeer professioneel, enthousiast en erg klantvriendelijk. Huur ons in en u hebt gegarandeerd succes op uw evenement!

 

U kunt onze fruitbar eenvoudig binnen enkele stappen reserveren voor uw evenement. Neem contact met ons op en laat weten wanneer en waar u de fruitbar nodig hebt. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk alle informatie en een prijsopgave terugsturen. Hierdoor hebt u direct inzicht in alle kosten en leveringsvoorwaarden.

Neem nu contact met ons op.

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl