Een feestelijk evenement met onze snoepkraam!

Heerlijke zuurstokken, de grootste spekken en een groot assortiment aan schepsnoep! Uw evenement wordt een groot succes met onze snoepkraam! De snoepkraam wordt op locatie opgebouwd en is geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen!

Onze snoepkraam staat zeer origineel op ieder evenement. Met de unieke feestelijke uitstraling van de kraam is uw evenement meteen een groot feest. Ons personeel komt de snoepkraam op de exacte locatie opbouwen en zal op een representatieve en enthousiaste manier snoep uitdelen aan uw gasten. Daarnaast kunt u ook zelf kiezen welk snoep u uitgedeeld wilt hebben! Wilt u bijvoorbeeld al het snoep in de kleuren van uw bedrijf? Of zelfs een logo op het snoep laten zetten? Alles is bij ons mogelijk!

U kunt onze snoepkraam eenvoudig binnen enkele stappen reserveren voor uw evenement. Neem contact met ons op en laat weten wanneer en waar u de snoepkraam nodig hebt. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk alle informatie en een prijsopgave terugsturen. Hierdoor hebt u direct inzicht in alle kosten en leveringsvoorwaarden.

Neem nu contact met ons op.

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl