Stroopwafelkraam met heerlijke verse stroopwafels!

Vers gebakken stroopwafels op uw feest, congres, beursstand, bruiloft of bedrijfsfeest!

Wilt u een originele en onuitwisbare indruk maken? Wat dacht u van een stroopwafelkraam om uw gasten te verwennen. Geen enkele beursstand is zo populair als die van u met een stroopwafelkraam, denk alleen al aan de heerlijke lucht dat het bakken van de stroopwafels zal verspreiden. Wij produceren tot wel 600 verse warme stroopwafels per uur vanuit een oud-hollandse stroopwafelkraam.

De oud-Hollandse stroopwafelkraam: Het is natuurlijk helemaal geweldig als de stroopwafels vanuit een kraam met een authentieke en Hollandse uitstraling worden gedeeld. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, maar liefst een productie van 600 stroopwafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld beurzen, festivals of drukke winkelcentra.

De stroopwafelkar: Ons unieke Hollandse karretje is klein en neemt zodoende niet teveel ruimte in op uw beursstand, in uw winkel of bij uw feestje. De stroopwafelkar is makkelijk te verrijden. Daarnaast hebben wij ook een kar die door deuropeningen past van 85cm!

Het stroopwafelkraampje: De makkelijk demontabele stroopwafelkraam is ideaal voor vrijwel iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, kunt u zelfs stroopwafels uitdelen op het dak van een flatgebouw. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar uiteraard gebruiken we voor de stroopwafels meestal een Nederlandse uitvoering.

De stroopwafelfiets: Ons unieke nieuwe concept is een mooie bakfiets die wij hebben omgebouwd tot een stroopwafelkraam. Een originele en stijlvolle manier om uw gasten te voorzien van een heerlijke verse, warme stroopwafel! De stroopwafelfiets wordt geleverd inclusief benodigdheden en een van onze ervaren stroopwafelbakkers.

De nostalgische winterkraam: Deze winterkraam heeft een sfeervolle uitstraling, leuk voor elk winters feest! Serveer heerlijke verse, warme stroopwafels vanuit deze nostalgische houten kraam.

Wilt u meer weten over het huren van een stroopwafelkraam of -kar? Klik hier om contact met ons op te nemen!

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl