Unieke catering, geschikt voor ieder feest.

Op deze pagina vindt u een groot deel van onze unieke concepten. Ieder concept is te leveren met getraind personeel, maar kan meestal ook met uw eigen personeel ingezet worden.

Amerikaanse Popcornmachines en Suikerspinmachines

Wij hebben de echte apparatuur van Gold Medal uit Cincinatti, USA. Zo heeft de apparatuur de juiste Amerikaanse uitstraling en kwaliteit. Produceer tot wel 200 suikerspinnen per uur en in diezelfde tijd vele kilo's popcorn. De popcorn en suikerspinmachines worden verhuurd inclusief alle benodigde producten en eventueel met personeel.

Belgisch bier catering, bierbarren, biertap & workshops

De afgelopen jaren hebben wij ons flink gefocust op Belgisch bier en daarmee een aantal unieke concepten ontwikkeld. Zo kunt u bij ons een biertap huren, maar ook een bierbar met koelkasten om eventueel bier in flesjes koel te houden. Ondertussen wordt er ook een opleiding gevolgd in België om professionele workshops te geven omtrent de bieren.

Espressobar of -kraam met getraind barista!

Geen enkel evenement is een succes zonder goede koffie. Onze getrainde barista's staan daarom klaar om met de beste apparatuur de mooiste cappuccino's, de lekkerste latte's en de best uitgebalanceerde espresso's te maken.

IJskar huren met lekker vers schepijs

Vers schepijs, dat is waar het allemaal mee begon. Onze passie voor ijs is nog steeds daar en we hebben ondertussen een tiental ijskarren in alle kleuren van de regenboog. Uiteraard worden de ijskarren geleverd met vers schepijs (u heeft keuze uit 55 smaken), een ijscoman of ijscomeisje en daarnaast is het mogelijk de ijskarren volledig te personaliseren.

Heerlijke Amerikaanse hamburgers vanuit onze hamburgerkraam

Een feest met een Amerikaans thema? Of houdt u gewoon van broodjes hamburger? Ook dit concept is bij ons uitzonderlijk. Nee, bij ons komen de hamburgers niet uit een grote verpakking uit de vriezer! Wij maken ze vers, van 100% rundvlees, verse groenten en een aantal geheime kruiden en specerijen.

Kebabkraam huren

Ooit investeerden wij voor de grap in een kebabgrill met de benodigde apparatuur zoals een elektrisch kebabmes. Nooit gedacht dat dit een serieus item zou worden in ons assortiment, maar we bouwden er speciaal een huisje voor om een kebabrestaurant op locatie aan te kunnen bieden en inmiddels serveren we kebab door het hele land!

Koek & Zopiekraam, winterhuisje en winterkraam voor de koude dagen!

Omdat wij onze stands zelf ontwerpen en bouwen hebben wij ook op het gebied van Koek & Zopie unieke stands. We hebben verschillende kramen in verschillende stijlen. Nee, niet een aangeklede marktkraam, echter winterkramen van sfeerhout. Deze stands kunnen geleverd worden met al onze concepten en natuurlijk ook met een aantal speciale winterconcepten!

Poffertjeskraam met lekkere verse zoete en/of hartige poffertjes.

Verse poffertjes kunnen ingezet worden als extra, maar ook als volwaardige maaltijd. Op aanvraag leveren we ook hartige poffertjes voor de mensen die niet zo van zoetigheid houden. Het is ook mogelijk diverse toppings bij de poffertjes te nemen zodat ook dit concept bij ons uniek is.

Snack- / frietwagen huren

Verse friet en de welbekende Hollandse snacks. Dat doet het goed op ieder feestje, van kinderfeestje tot festival met duizenden bezoekers. De snackwagens werken op gas en zijn daardoor zelfvoorzienend. U kunt ze dus ook ergens buiten het terein stallen zodat u voldoende ruimte overhoudt voor uw gasten. Er staat al een snackwagen op uw feest vanaf €4,00 per persoon!

Stroopwafelkraam met heerlijke verse stroopwafels!

Heerlijke verse stroopwafels zijn perfect voor een promotie-actie of beursstand. Aangezien bijna iedereen wel stroopwafels lust en de meeste mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, heeft u gegarandeerd succes. Als het moet produceren wij wel 600 stroopwafels per uur, maar 100 of 200 stuks per uur gaat ons natuurlijk ook prima af.

Verse sinaasappelsap & smoothies op uw evenement!

Gezond genieten, dat is een trend die al een aantal jaar aanhoudt. Wij maken onze verse vruchtensappen en smoothies van verse producten zonder toevoegingen. Heerlijk dus! En nog gezond ook.

Wafelkraam huren met de lekkerste Brusselse of Luikse wafels

Wat is er lekkerder dan een verse stroopwafel? Daar zullen de meningen over verschillen. Feit is wel dat Belgische wafels er niet voor onder doen. Na research te hebben gedaan in België, naar de beste recepten voor Brusselse en Luikse wafels, maken wij ze nu zelf ook! We kleden de wafels aan met verschillende toppings, slagroom en natuurlijk vers fruit!

© 2008 - 2024 Exceptional2.nl Onderdeel van Partytools.nl